موسسه مشاوره کنکور


سلام به همه رفقای کنکوری

اول از همه به شما دوستان خوبم خداقوت میگم که با وجود تمام سختی هایی که داشتین ، تا این مرحله از زندگیتون پیش اومدین و الان قطار زندگیتون رسیده به یکی از حساس ترین مسیرهاش ، مسیری پرچالش که خیلی فراز و فرود داره و با کلی شکست و پیروزی همراه هست

شاید با خودتون بگین خوب من تا الان هم کلی سختی کشیدم و برای نمرات مدرسه و رقابت با دوستام و امتحاناتم استرس های زیادی تحمل کردم و این هم یکی مثل بقیه سالها ، چه فرقی داره؟!

ولی عزیزانم مسیر کنکور فقط نمرات مدرسه و حضور در کلاس های مدرسه نیست و بخوام مثال بزنم میشه مثل یه ماجرایی که همه ما تجربه اش داریم و کلی هم باهاش خاطره داریم و از شنیدنش ذوق کردیم

اون روزی که به خاطر یه جشن تو مدرسه ،همه کلاسا تعطیل میشه ،امتحانا لغو میشه ولی ایا طراح کنکور هم اون مبحث رو از ازمون شما حذف میکنه ؟! بقیه رقبا هم اون مبحث رو نمیخونن؟ حواستون باشه رقبای شما فقط ۲۰ نفر کلاستون نیستن و با تمام کنکوری های کشور دارین رقابت میکنین

۱۲سال مدرسه رفتین برای اینده ای که امسال قراره رقم بزنین ،حالا بنظرتون امسال رو هم باید مثل سالهای قبل گذروند؟!

روغن آرگان برای مو


روغن آرگان برای مو

روغن آرگان یکی از گنجینه‌های طبیعی و مفید برای مراقبت از پوست و موها است. این روغن از دانه‌های درخت آرگان در مناطق آفریقا به ‌دست می‌آید و به دلیل ترکیبات منحصربه‌فرد خود، به عنوان یکی از محصولات زیبایی برجسته به‌شمار می‌آید. در ادامه، به خصوصیات، ترکیبات، و خواص روغن آرگان برای موها پرداخته خواهد شد.

ترکیبات روغن آرگان برای مو

ترکیبات روغن آرگان بسیار متنوع و مفید برای پوست و موها هستند. این روغن از دانه‌های درخت آرگان (Argania spinosa) به‌دست می‌آید. ترکیبات اصلی روغن آرگان عبارتند از:

1. اسیدهای چرب اساسی:

   - اسید اولئیک (Oleic Acid): این اسید یک اسید چرب اساسی است که به موها و پوست تغذیه فراوان می‌دهد و از خشکی و خسارت‌های مو جلوگیری می‌کند.

   - اسید لینولئیک (Linoleic Acid): این اسید یک اسید چرب اساسی دیگر است که برای حفظ سلامت پوست و ترمیم بافت‌های آن بسیار مهم است.

   - اسید لینولنیک (Linolenic Acid): این اسید نیز یکی از اسیدهای چرب اساسی است که در ترکیبات روغن آرگان حضور دارد و به تغذیه و ترمیم موها کمک می‌کند.

2. ویتامین‌ها:

   - ویتامین E (Tocopherol): ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان قوی است که از خطرات ‌رادیکال‌های آزاد محافظت و از پیری زودرس پوست و موها جلوگیری می‌کند.

3. فیتواسترول‌ها:

   - بتا-سیتواسترول (Beta-Sitosterol): این ترکیب به تعادل چربی‌ها در پوست کمک می‌کند و از افت رطوبت جلوگیری می‌کند. همچنین به تقویت ساختار پوست و مو کمک می‌کند.

4. کاروتنوئیدها:

   - بتا-کاروتن (Beta-Carotene): این ترکیب به عنوان یک پیش‌ماده ویتامین A عمل کرده و به سلامت پوست و بهبود رنگ و لطافت آن کمک می‌کند.

5. فنول‌ها:

   - فنول‌های ضداکسیدان: فنول‌ها به عنوان آنتی‌اکسیدان‌ها عمل می‌کنند و از خطرات آسیب زدن پوست توسط آزاده‌رادیکال‌ها محافظت می‌کنند.

6. کلسترول:

   - کلسترول: این ترکیب به ترمیم بافت‌های پوست و حفظ لیپیدهای پوستی کمک می‌کند.

7. پلی‌فنل‌ها:

   - کاتاکول (Catechol): این ترکیب به عنوان یک آنتی‌اکسیدان و ضد باکتریایی عمل می‌کند و به حفظ سلامت پوست کمک می‌کند.

هر یک از این ترکیبات به نحوه‌ای مشترک یا ترکیبی با یکدیگر، پوست و مو را ارتقاء می‌دهند و در بهبود سلامت و زیبایی آنها نقش دارند. استفاده مداوم از روغن آرگان به عنوان یک محصول مراقبت از پوست و موها می‌تواند به طور قابل توجهی به بهبود وضعیت آنها کمک کند.

خواص روغن آرگان برای مو

ترکیبات غنی روغن آرگان به تغذیه عمیق پوست و موها کمک کرده و از آنها محافظت می‌کنند. برخی از خواص بی‌نظیر روغن آرگان برای مو بارتند از:

1. تغذیه و ترمیم موها

   روغن آرگان به دلیل ترکیبات غنی خود، به تغذیه موها کمک کرده و می‌تواند موها را از داخل تقویت نماید. این خاصیت بهبود ساختار موها و جلوگیری از خشکی و آسیب‌دیدگی آنها را فراهم می‌آورد.

2. جلوگیری از شکنندگی و خشکی

   روغن آرگان به عنوان یک ماده نرم‌کننده و مرطوب‌کننده عمل کرده و می‌تواند از شکنندگی و خشکی موها جلوگیری نماید. این خصوصیت به ویژه برای افراد با موهای خشک و آسیب‌دیده مفید است.

3. افزایش لطافت و درخشندگی موها

   مصرف روغن آرگان باعث افزایش نرمی و براقیت موها می‌شود. این ویژگی به موهای خشک و وز، جلوه‌ای صحیح و درخشان می‌بخشد.

4. تقویت موهای آسیب‌دیده

   روغن آرگان به دلیل ویتامین‌ها و اسیدهای چرب اساسی در ترکیباتش، به تقویت موهای آسیب‌دیده کمک کرده و آنها را قوی‌تر می‌کند. این خاصیت برای موهای نازک و شکننده نیز مزایای فراوانی دارد.

روش استفاده از روغن آرگان برای مو

استفاده از روغن آرگان برای مراقبت از موها نیاز به تکنیک‌های خاصی دارد تا بهترین نتایج را به‌دست آورید. در زیر، روش‌های مختلف استفاده از روغن آرگان برای مراقبت از موها را توضیح داده‌ام:

1. استفاده به عنوان نرم‌کننده موها:

   - برای نرم‌کردن موها و افزایش لطافت آنها، چند قطره روغن آرگان را در دستان خود گرم کنید.

   - سپس موهای خیس خود را تقسیم کنید و به طور یکنواخت روغن را از ریشه تا انتهای مو پخش کنید.

   - ماساژ دهید تا روغن به خوبی در موها جذب شود.

   - می‌توانید موها را با یک حوله گرم پوشانده و به مدت 30 تا 60 دقیقه بمانید. سپس موها را با آب شستشو دهید.

2. استفاده به عنوان ماسک مو:

   - موهای خود را خوب شستشو دهید تا از آلودگی‌ها و مواد اضافی پاک شوند.

   - چند قطره روغن آرگان را با مواد دیگر مانند عسل یا ماست ترکیب کرده و مخلوط را به موها بمالید.

   - حداقل 30 دقیقه این مخلوط را در موهای خود بگذارید تا ترکیبات غنی روغن آرگان به خوبی جذب شوند.

   - سپس موها را با آب گرم شستشو دهید.

3. استفاده به عنوان افزودنی به شامپو:

   - چند قطره روغن آرگان را به شامپو معمولی خود اضافه کنید.

   - مخلوط را به خوبی هم بزنید و موهای خود را معمولاً با این شامپو بشویید.

   - این روش به موهای شما نرمی و لطافت می‌آورد و در طول زمان باعث بهبود کیفیت موها می‌شود.

4. استفاده به عنوان محافظ مو در برابر حرارت:

   - پیش از استفاده از دستگاه‌های گرم‌کننده مو، چند قطره روغن آرگان را به موهای خیس خود اضافه کنید.

   - این روش به موها کمک می‌کند تا از اثرات حرارتی که ممکن است آنها را آسیب بزند، محافظت شوند.

5. استفاده به عنوان لایه محافظ برای موهای خشک:

   - در فصل‌های خشک و سرد سال، می‌توانید چند قطره روغن آرگان را در دست خود گرم کرده و به موهای خود اعمال کنید.

   - این لایه محافظ به موها کمک می‌کند تا از اثرات خشکی هوا محافظت شده و رطوبت خود را حفظ کنند.

توجه داشته باشید که در تایید همه موارد فوق می‌توانید به پزشک یا متخصص مراقبت از موها مراجعه کنید، به ویژه اگر پوست سر یا موهای شما نیازهای خاصی دارند بهتر است قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید.

سخن پایانی

روغن آرگان با ترکیبات منحصربه‌فرد و خواص غنی خود، به عنوان یک محصول طبیعی برای مراقبت از پوست و موها بسیار مؤثر است. از تغذیه عمیق پوست گرفته تا ترمیم موهای آسیب‌دیده، این روغن یک راه حل چند منظوره برای بهبود بهداشت و زیبایی پوست و موها فراهم می‌کند. استفاده مداوم از این محصول می‌تواند به بهبود وضعیت پوست و موها کمک کرده و جلوی مشکلاتی نظیر خشکی، شکنندگی، و پیری زودرس را بگیرد. البته امروزه روغن آرگان اصل و خالص در بازار به سختی پبدا می‌شود. اما شما می‌توانید روغن آرگان اصل ونتی پیو را با بالاترین درجه خلوص یعنی 100 درصد خالص را از وبسایت ونتی پیو که نماینده رسمی این برند معتبر ایتالیایی در ایران است را به راحتی تهیه کنید و از نتایج فوق‌العاده آن لذت ببرید.

 

https://www.pinterest.com/pin/1093882196976897537

https://new.express.adobe.com/webpage/1bSWvUTZxCgeA

https://sites.google.com/view/suzandiane4/home

https://instafollowir.wordpress.com/2023/11/26/ventipiu/

https://myspace.com/suzandiane4

https://disqus.com/by/suzandiane4/about/

https://www.ted.com/profiles/45625062

https://www.behance.net/suzandiane

https://suzandiane4.livejournal.com/profile

https://www.quora.com/profile/Suzan-Diane-1

https://www.twitch.tv/suzandiane4

https://www.openstreetmap.org/user/SuzanDiane4

https://www.tripadvisor.com/Profile/828suzand

https://www.4shared.com/u/z7-kWosv/SuzanDiane4.html

https://www.zillow.com/profile/SuzanDiane4

https://grupoperuinnova.edu.pe/members/ellebush2/

https://bogotamihuerta.jbb.gov.co/miembros/elle-bush/

 

آلبالو پلو


آلبالو پلو

 

سلام دوستان و همراهان گرامی، امروز اومدیم مهمون خونه‌هاتون بشیم، با آلبالوی پلوی مجلسی، برای درست کردن آلبالو پلو اولین کاری که باید انجام بدیم اینه که از آلبالو و شکر استفاده کنیم به دلیل این که آلبالوها را بگذاریم داخل شکر، تا یک مقداری آب بندازه. حالا میزانی که ما برای این نیاز داریم اینه که هرچقدر ما آلبالو داشتیم نصف اون باید شکر استفاده کنیم. من الان ششصد گرم، آلبالو دارم، سیصد گرم شکر استفاده می‌کنم.

 

من یک مقداری، شکر کفش می‌ریزم. بعد یک مقدار آلبالو. همینجور به ترتیب این کار را تکرار می‌کنم. مجددا روی آلبالوها شکر می‌ریزم. و مقداری آلبالو روش می‌ریزم. همین طور تا انتها، بنابراین بیست و چهار ساعت می‌گذاریم داخل یخچال بمونه، بعد که آب انداخت و بعد میاریم برای پخت آلبالو پلو درخدمتتون هستیم. خودتون دیدین ما اول شکر رو ریختیم سیصد گرم شکر رو با ششصد گرم آلبالو گذاشتیم تا آب بندازه. الان این رو گذاشتیم داخل قابلمه، خوب ما درب براش نمی‌گذاریم اجازه می‌دیم به مدت بیست دقیقه بدون در با هم بجوشه، ما نمی‌خوایم مربا درست کنیم، نمی‌خوایم شکل آلبالوهامون تغییر کنه، فقط می‌خوایم طعم شکر رو به خودش بگیره  و رنگش رو حفظ کنه، خوب بیست دقیقه بهش فرصت می‌دیم تا این با هم بجوشه. ت

 

و این زمان، من چهار پیمانه برنج دارم، برنج رو به آبی که جوشیده اضافه می‌کنم، یک مقداری روغن به تابه اضافه می‌کنیم، چون بخشی از این مرغ‌ها را می‌خوایم توش سرتفت بدیم. چهار صد گرم سینه مرغ داریم که به صورت شینسل در آوردیم. من یک بخشیش را لازم دارم چون میخوام باهاشون بقچه درست کنم. اونا را آماده می‌کنم کنار می‌گذارم. مرغ‌ها را به قطعات دلخواه تقسیم می‌کنیم.

 

می‌تونیم مربعی این جوری خورد کنیم و می‌تونیم نواری خورد کنیم، هرجوری که خودمون دوست داشتیم، من این‌ها را به صورت مربع یا مستطیل، خوردشون می‌کنم. تا یک مقداری توی تابه سرتفت بخورن.

https://0rz.tw/u9HFm

مرغ‌ها را داخل تابه مون می‌ریزیم. نمک‌هامون را بهش اضافه می‌کنیم و فلفل سیاه که هرکدوم یک قاشق چایخوری هست. خوب این‌ها را می‌گذاریم یک کم سرتفت بخوره و نمی‌گذاریم زیاد سفت بشه، چون مرغ وقتی سینه مرغ روی گاز زیاد می‌مونه روی حرارت، حتما سفت می‌شه.

 

خوب و من این‌ها را نگه داشتم وقتی که آلبالوهامون آماده شد این‌ها را بقچه درست کنم، وقتی برنجمون به این اندازه شد و حدود شصت درصد شد، یعنی شصت درصدش پخته شد و چهل درصدش خام بود، ما دیگه از روی حرارت برمیداریم و آبکش می‌کنیم به دلیل اینکه اگر بیشتر از این بگذاریم بپزه و وقتی که آلبالوهامون چون آب داره لابه لاش می‌خوایم بگذاریم صد درصد برنجمون خمیر خواهد شد. من این را در همین صورت برمیدارم و می‌برم تا آبکش کنم.

 

مرغ‌هامون رو با فلفل سیاه و نمک طعم دار کردیم و الان این قطعات به دو نصف من تقسیم کردم، این‌ها را می‌گذاریم روی هم به صورت بقچه ای این را می‌پیچیم ببینید و به همین راحتی این رو سیخ می‌زنیم.

 

می‌تونید به این صورت می‌تونید به همین صورت که الان شما دیدید ببینید به همین صورت برش گردونیم و روشون سیخ بزنید تا همه این‌ها را بگیره. این شکلی، این یک روشه، این یک روش، یک روش هم اینه که ما مثل این که چیزی رو می‌دوزیم میایم سر این‌ها را به هم می‌دوزیم و این آلبالو داخلش می‌مونه، ببینید این به نظر من خوشگلتره حالا باز حالا هرجور شما خودتون مصلحت می‌دونید.

 

بقچه‌هامون که آماده شد آلبالو پلومون رو درست میکنیم. ما آلبالوهامون را که گذاشتیم به مدت بیست دقیقه جوشید، و طعم شکر رو به خودش گرفت، می‌ریزیم داخل صافی که آلبالو بالا بمونه و آب آلبالو با شکر همون شهدی که درست شده بره پایین. ته قابلممون روغن می‌ریزیم. من می‌خوام از ته دیگ برگ مو استفاده کنم. نمی‌تونم این را کم چربش کنم چون زود می‌سوزه و در ضمن اون روغن ته قابلمه می‌مونه. یعنی جذب خود برگ مو نمی‌شه. برگ موها را ته قابلمه می‌چینم. مثل همه قاطی پلوها من اول برنج را باید بریزم. برنج رو می‌ریزم. و مقداری آلبالو روی برنج، مراقبت می‌کنم که به دیواره نخوره، چون شیرینه زود می‌سوزه باز مجددا، برنج رو می‌ریزم. و باز آلبالو رو روش می‌دم. همین روش رو تکرار می‌کنم. یک مطلبی رو من این جا لازمه که خدمتتون عرض کنم.

 

من دوتا کار می‌تونم انجام بدم، یکی این که می‌تونم این مرغایی که آماده کردم رو لابه لای برنج الان بریزم می‌تونم هم بعدا موقع کشیدن روش بریزم اما به دلیل این که سینه مرغ و شینسل مرغ زود می‌پزه و بخار هم بخوره سفت می‌شه، من موقع کشیدن لابه لاش می‌دم. تمام این‌ها را ریختیم یک لا آلبالو و یک لا هم برنج. خیلی کم از این آب آلبالو من روی برنجم می‌ریزم. کمی‌هم روغن بهش می‌دم . و می‌گذارم دم بکشه. درب قابلمه را می‌گذاریم منتظر می‌مونیم تا بخار کنه وبعد دم کنی را بگذاریم روش، من توی این فرصت زیر شعله کم رو روشن کردم، روش شعله پخش کن گذاشتم تا داغ بشه، الان میایم این جا من این مرغ‌ها را که آماده کردیم، و تصمیم گرفتیم که لابه لای آلبالوپلومون بدیم، می‌ریزم داخل یک ظرف دیگه، چون می‌خوام این مواردی که برای تزئین برای گوشت در نظر گرفتیم را آماده کنم.

 

من این‌ها را می‌چینم داخل تابه، و این‌ها را باید با کمی‌روغن تفت بدم. مقداری روغن می‌ریزم. این بخار کرده همونجور که دارید می‌بینید دربش را برمیدارم و قبل از این که بخارش بره، دم کنی را روش می‌گذارم و به این شعله کم منتقل می‌کنم. خوب تابه مون رو می‌گذاریم روی این جا و کمش می‌کنیم  و منتظر می‌مونیم تا داغ بشه، این‌ها را با همدیگه سرتفت می‌دیم. اینا خیلی زود آماده می‌شه و همه طرفهاشون را باید برگردونیم، هرطرفی که دیدیم کاملا پخته و طرف بعدیش را برگردوندیم با براش به زعفرون آغشته می‌کنیم تا یک مقداری رنگ قشنگی به خودش بگیره، خوب همونجور که دارید می‌بینید این‌ها را آغشته به زعفرون کردیم، آماده شد دم می‌گذاریم و منتظر می‌مونیم تا برنجمون دم بکشه، برای سرو حتما در خدمتتون هستیم.

 

به به، آلبالوی پلوی ما دم کشیده و الان ما برای سروش در خدمتتون هستیم.

 

برنج رو با آلبالوها هم می‌زنیم ببیند رنگ خیلی قشنگی بهش می‌ده. رنگ صورتی، ما این جا هم زعفرون غلیظ شده رو داریم و هم آب آلبالو رو، کاری که ما این جا انجام می‌دیم یک مقداری برنج سفید تو هر کدومشون قاطی می‌کنیم.

 

https://postheaven.net/3s4usnf34e

https://webhitlist.com/profiles/blogs/6368021:BlogPost:24907402

https://site-3011809-3751-3842.mystrikingly.com/blog/d3fa4809544

https://keywebco.mn.co/posts/46795210

https://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/6595159:BlogPost:32917652

https://www.pearltrees.com/greeen/3red/id73150787/item562436885

https://cape-wave.mn.co/posts/46795342

https://www.tumblr.com/ubaid214/736231940495228928/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C?source=share

https://justpaste.it/av166

https://writeupcafe.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%81%d8%b3%d9%86%d8%ac%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d9%88-%d8%b1%d8%a8-%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%b1-%d9%81%d8%b3%d9%86%d8%ac%d9%88%d9%86/

https://telescope.ac/educators/5000tsdjdfepuf9hd3u7rm

https://www.crypto-city.com/blog/87088/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C/

https://www.soft-clouds.com/blogs/73090/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C

https://www.liveinternet.ru/users/ubaid214/post502424584//

https://www.4yo.us/blogs/93053/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C

https://pain-management.hellobox.co/6577700/trz-thyh-fsngan-ba-mrgh-o-rb-anar-fsngon-mglsy